Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
Kalcer
Kalcer
KalcerO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaKalcer
Kalcer
Kalcer
Prodajni center za suho gradnjo
Fasade
Kalcer
Kalcer
Kalcer
  www.kalcer.si
Za več informacij o posameznem programu kliknite povezavo na desni.

Če iščete še več informacij, pa vas vabimo, da nam pišete ali pa se oglasite v naših trgovinah.

Kalcer
Kalcer Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Kalcer
Eden najpomembnejših ukrepov za zmanjšanje porabe ogrevalne energije je montaža toplotnoizolacijskega sistema – kakovostne, preizkušene in preverjene zunanje izolacije.

Najsi je nova gradnja ali stara stavba, enodružinska hiša ali stanovanjski blok – vsako stavbo je mogoče izolirati! Zaradi zunanje izolacije se zmanjša potreba po ogrevanju in torej tudi stroški za ogrevanje. To je eden od razlogov, zakaj se toplotnoizolacijski sistem vedno izplača.

Za lažjo izbiro optimalne fasade smo vam pripravili sistem PRAVA FASADA

Kako smo izbrali PRAVO FASADO?

Privatni investitorji za svoje družinske hiše ne iščejo najcenejše fasade. Vejo, da bodo v hiši še dolgo in svoj denar hočejo pravilno naložiti. Želijo kakovostno fasado iz dobrih materialov in dobro narejeno, seveda po dostopni ceni. Zato smo skupaj z našimi partnerji izbrali optimalno izvedbo: fasado, ki dobro izolira, nudi zdrave bivalne razmere, je izdelana iz naravnih in okolju prijaznih materialov, požarno varna, dobro zvočno izolira, preprečuje razraščanje alg in plesni ter nudi izvrstno zaščito pred točo.

PRAVA FASADA ima sistemski ETA certifikat, s katerim se lahko uveljavlja tudi subvencije Eko sklada.

Da bo ponudba še ugodnejša, so za PRAVO FASADO na voljo tudi posebni popusti, brezplačno svetovanje, izračun gradbene fizike in barvne študije fasade.

PRAVA FASADA je partnerski projekt, v katerem so združeni proizvajalci materialov, trgovine KALCER in izvajalci. Za več informacij o pravi fasadi obiščite spletno stran pravafasada.si.

Kalcer   Baumit
Kalcer   Ceresit
Kalcer   Jub
Kalcer   Röfix
Kalcer   Weber
Kalcer
Kalcer
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri