barve
laki
premazi
Sigma
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
lazure
laki
kiti za lesO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažalazure
kiti za stene
lazure
Prodajni center za suho gradnjo
JUB
kiti za les
Sigma
premazi
  www.jub.si
JUB velja za najstarejšega proizvajalca zidnih barv v Sloveniji in v celotni regiji, saj začetki proizvodnje mineralnih barv segajo v leto 1875. Danes Skupino JUB sestavlja 12 podjetij v Sloveniji in Evropi, ki tržijo izdelke v več kot 25-ih državah po Evropi in svetu.
fasadne barve
barve barva za asfalt
mešalnica barv
laki
lazure
mešalnica barv
barve
mešalnica barv
barve
stenske barve
barva za asfalt
stenske barve
kiti za stene
Sigma
JUB izdeluje široko paleto izdelkov s področja zaključnih del v gradbeništvu, tako na področju dekorativnih barvnih premazov kot na področju fasadnih sistemov in drugih profesionalnih programov. Prodajni program obsega več kot 130 izdelkov.

JUB odlikujejo sodobna avtomatizirana in robotizirana proizvodnja, visoka produktivnost, ekološka osveščenost in usmerjenost proizvodnje z vsemi ustreznimi certifikati, sodobna energetska urejenost, najsodobnejši lastni razvoj izdelkov in informacijske tehnologije, najvišje bonitetne ocene, visok delovni in socialni standard zaposlenih ter naravnanost h kupcem s ciljem zadovoljitve potreb in okusov vseh potrošnikov.

kiti za stene   JUB – Barve in premazi
barva za asfalt   JUB – Fasadni sistemi
fasadne barve
Sigma
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri