armstrong
Knauf
armstrong
perlit
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
dvignjen pod
izolacija
gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažamontažna gradnja
profili
dvignjen pod
Prodajni center za suho gradnjo
Tehnični dvignjeni podi Lindner
plošče
armstrong
gradnja
Dvojni podi www.lindner.ag
Področje uporabe:
podProstori z
suha gradnjainformacijsko
izolacijaopremo.
KnaufProizvodni prostori
montažna gradnjaRaziskovalni centri
estrihRazne pisarne

Plošča iz kalcijevega sulfata NORTEC
Materiali za te plošče so bili skrbno izbrani posebej za izdelavo dvignjenih podov. Glavne sestavine teh plošč so mavec in kvalitetna celulozna vlakna. Nortec plošče so dobavljive v različnih debelinah. Razvili smo poseben proizvodni proces, ki ploščam omogoča povišano nosilnost in na ta način ohranimo nizko debelino plošče.

Plošča iz iverne plošče LIGNA
Nosilni material Ligna plošče je iverna plošča visoke gostote. Plošče ustrezajo razredu E1 (izhajanje prostega formaldehida). Če želimo doseči boljšo električno prevodnost plošče, se plošči doda električno prevodne sestavine.
pod
suha gradnja estrih
plošče
dvignjen pod
izolacija
gradnja
Danes so modularni dvignjeni podi standardna oprema modernih pisarn ter javnih prostorov. Z dvignjenimi podi Lindner ustvarimo instalacijski prostor v katerega lahko vstavimo električno in telekomunikacijsko napeljavo ter prezračevalne sisteme. Ta sistem omogoča enostavno vzdrževanje inštalacij še dolga leta po vgradnji poda.

Stojke Pomemben element pri dvignjenih podih je podkonstrukcija. Stojke ki omogočajo instalacijski prostor, so lahko izdelane v različnih višinah od 20 mm do 2000 mm. Lindner stojke so v celoti izdelane v hiši od projektiranja do končne izdelave. Visoka nosilnost ter prilagodljivost stojk je rezultat dolgoletnih izkušenj. Stojke omogočajo spajanje z vsemi vrstami nosilnih profilov, kar omogoča visoko fleksibilnost.

Nosilni profili Plošče Lindner imajo že same po sebi visoko nosilnost. Če to v določenih primerih ne zadostuje, lahko uporabimo različne nosilne profile. Lahki nosilci pripomorejo predvsem k boljši horizontalni togosti poda, najmočnejše nosilce pa lahko uporabimo tudi takrat, ko je razmak med dvema stojkama večji od 600 mm. Pri dvignjenih podih Lindner se vsi posamezni elementi odlično spajajo eden z drugim.
dvignjen pod

štukaturni profili
štukature Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
montažna gradnja
montažna gradnja Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
izolacija

na vrh
pod
suhi estrihi
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri