estrih
gips plošče
izolacija
suha gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
estrihi
perlit
štukatureO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažakamena volne
gips plošče
estrih
Prodajni center za suho gradnjo
Fassa bortolo
Perlite
montažna gradnja
štukaturni profili
Gradbena kemija katalog Fassa bortolo katalog Fassa bortolo, www.fassabortolo.co.uk
Fassa bortolo je italijanski proizvajalec s široko ponudbo materiala za izdelavo fasade (in sicer celotnega sistema, od lepila za stiropor do barve za fasado), estriha in ometov, materialov za sanacije tal, sten in stropov, lepila za keramiko, tesnilnih premazov in fugirne mase za keramiko. Posebej so ponosni na svojo linijo izdelkov za sanacije zgodovinskih objektov – na tem področju so dobitniki nekaterih uglednih priznanj.

Več kot 300 letna tradicija in stalne inovacije so zagotovilo za kakovost.

Dostop do Izjav o lastnostih
štukaturni profili
gips plošče
Foamglas gips plošče Nekaj najbolj zanimivih izdelkov, ki so tako po ceni kot po kakovosti v vrhu ponudbe:

Foamglas perlit AZ 59 FLEX Fassa bortolo  je profesionalno 1K lepilo za vse vrste keramike, mozaika in kamna. Za notranje in zunanje površine, za horizontalno in vertikalno vgrajevanje. Izjemno dobra obdelovalnost brez drsenja pri vertikalnem nanosu. Najboljše lepilo na trgu po vseh karakteristikah v razredu C2TE-S1.

Foamglas suhi estrih AP 71 TECH Fassa bortolo  je profesionalno 1K lepilo za keramiko in kamen. Za notranje in zunanje površine. Izjemno dobra obdelovalnost brez vertikalnega drsenja. Najboljše razmerje kvaliteta / cena v razredu C2TE.

Foamglas suha gradnja AD 8 Fassa bortolo  je profesionalno 1K lepilo za keramiko, za notranje horizontalne in vertikalne površine; cenovno ugodno. Za keramiko do dimenzije 30x30cm – razred C1.

Foamglas profili Aqua Zip RDY Fassa bortolo  je vodoneprepusten premaz v pasti, pripravljen za uporabo, hitro sušeč. Za notranjo in zunanjo rabo. Z njim lahko premažemo različne podlage: cementne, mavčne, OSB plošče in podobno, da dobimo vodotesno podlago za keramične in druge obloge. Preprosta uporaba.

Foamglas perlit KC 1 Fassa bortolo  je apneno-cementni omet za zunaj ali znotraj. Uporablja se kot grobi omet za opeko ali grobe betonske stene. Cenovno zelo ugoden.

Foamglas štukaturni profili SA 500 Fassa bortolo  je tekoči estrih, sestavljen iz posebnih cementnih veziv, izbranih vrst peska in posebnih dodatkov za izboljšanje obdelovalnosti ter lastnosti izravnavanja. Sestava estriha omogoča doseganje krajših časov sušenja v primerjavi s klasičnimi cementnimi estrihi.

Foamglas armstrong SL 416 Fassa bortolo  je samoizravnalna, hitrosušeča masa visokih zmogljivosti za izravnave notranjih talnih površin. Izdelek nanašamo v debelini od 1-10mm, ima odlično oprijemljivost, po sušenju pa dobimo zelo gladko površino. Idealna za sanacije, pri katerih potrebujemo izdelek za fino izravnavo tal.

Foamglas Perlite SM 485 Fassa bortolo  je samoizravnalna, hitrosušeča masa visokih zmogljivosti za izravnave notranjih talnih površin. Izdelek nanašamo v debelini od 3-30mm, ima odlično oprijemljivost, po sušenju dobimo zelo gladko površino.

Foamglas štukaturni profili GAPER 3.3 Fassa bortolo  je tehnična srednje hitra cementna malta, vlaknasto ojačena, tiksotropna, nekrčljiva, uporabna za izravnavo stenskih in talnih podlag v notranjih prostorih in na prostem. Za debeline od 3-30 mm.
perlit štukature

estrih
estrihi Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
štukature
perlit Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
Knauf

na vrh
izolacija
plošče
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri