izolacije
feelingwood
feelingwood
celuloza
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
lesni kosmiči
izolacije
lesni kosmičiO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaceluloza
lesni kosmiči
lesni kosmiči
Prodajni center za suho gradnjo
Feelingwood
izolacije
izolacije
izolacije
Izolacije www.feelingwood.com
Izolacija iz lesnih kosmičev izvira iz Skandinavije, kjer se proizvaja že 35 let. Sodobna in visoko kvalitetna izolacija FEELINGWOOD je narejena iz obnovljive surovine, in sicer iz uvlaknjenih delcev lesne biomase iglavcev. Surovino za predelavo v sodoben izolacijski material FEELINGWOOD priskrbijo moderne žage, zato uporaba take izolacije ekološko ni sporna.

izolacije
lesni kosmiči feelingwood
feelingwood
lesni kosmiči
celuloza
lesni kosmiči
lesni kosmiči
izolacije
Poleg podatkov o lastnostih toplotno izolacijskih materialov je za učinkovito izoliranje potrebno vedeti tudi to, na kaj vpliva prehod vlage skozi izolirane konstrukcije. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.

Izolacija iz lesnih kosmičev je na trgu v dveh oblikah – kot lesni kosmiči v razsutem stanju za strojno vgradnjo, imenovani THERMOCELL in kot lesni kosmiči v obliki plošč, imenovani FEELINGWOOD.

Lesni kosmiči v razsutem stanju THERMOCELL se vgrajujejo strojno in so zato vgrajeni v enem kosu, brez zračnih žepov in rež na spojih. Poleg tega se s strojno vgradnjo lažje izolirajo težko dostopna mesta in tudi predeli nepravilnih oblik. Plošče FEELINGWOOD pa so enostavne za uporabo in primerne tudi za samograditelje. Plošče se preprosto oblikujejo s posebnim nožem ali pa z običajnim električnim orodjem – krožno žago, vbodno žago, električno žago lisičji rep in podobnim.


feelingwood

izolacije
lesni kosmiči Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
lesni kosmiči
lesni kosmiči Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
izolacije

na vrh
celuloza
lesni kosmiči
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri