estrihi
izolacija
montažna gradnja
perlit
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
kamena volne
gradnja
estrihO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaKnauf
profili
profili
Prodajni center za suho gradnjo
Knauf Insulation – izolacija iz kamene in steklene volne
armstrong
suha gradnja
gips plošče
Izolacije www.knaufinsulation.si
V ponudbi podjetja Knauf Insulation najdete izolacijske materiale iz kamene in steklene volne ter dodatne materiale za kompletiranje sistemov, kot so fasadna pritrdila, folije, trakovi …

Vgradnja teh izolacijskih materialov nudi uporabnikom kakovostno toplotno, zvočno in protipožarno zaščito, hkrati pa prinaša izjemne energijske prihranke. Zaradi manjše porabe energije prihranimo denar, po drugi strani pa aktivno prispevamo k manjšemu onesnaževanju okolja s škodljivimi emisijami.

Izolacijski materiali podjetja Knauf Insulation so narejeni iz naravnih materialov in so zato človeku prijazni, prinašajo ugodno bivalno mikroklimo, akustično izolacijo in požarno varnost, kar dokazujejo s svetovno uveljavljenimi spričevali, ki zagotavljajo okoljskosprejemljivost, kot so


in dokazilo za zdravstveno neoporečnost:


montažna gradnja
estrih Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
gips plošče
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
Knauf
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
estrih
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
montažna gradnja
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
izolacija
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
armstrong
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
izolacija
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
izolacija
Knauf Insulation – izolacijski izdelki iz steklene volne
Poleg podatkov o lastnostih toplotno izolacijskih materialov je za učinkovito izoliranje potrebno vedeti tudi to, na kaj vpliva prehod vlage skozi izolirane konstrukcije. Več o tem si lahko preberete na tej povezavi.
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

profili Izolacija fasade - najboljša investicija ta hip!


NOVA FASADNA IZOLACIJA!

Fasadna plošča SMARTWALL N C1, razvita za izolacijo družinskih hiš, je idealna izolacija: s toplotno prevodnostjo razreda 034 se uvršča med najboljše izolatorje, je paroprepustna, negorljiva, povrhu vsega pa še dobro zvočno izolira. Zaradi teh izvrstnih lastnosti smo jo vključili v naš sistem PRAVA FASADA.

Sistem prava fasada ponuja vrhunsko fasado za dostopno ceno: PRAVA FASADA je negorljiva, naravna, iz ljudem in okolju prijaznih materialov, robustna – odporna proti toči in podobnim mehanskim obremenitvam, primerna tako za adaptacije kot novogradnje. Ker ima PRAVA FASADA sistemski ETA certifikat, omogoča tudi pridobitev subvencij Eko sklada.

In kar je najpomembnejše: lahko si jo privoščite!

Za več informacij o pravi fasadi za vašo hišo obiščite spletno stran pravafasada.si.

NOVO! Nova generacija mineralnih izolacij Ecose

Predstavljamo vam novo naravno mineralno volno. Ohranjene so vse njene toplotne izolacijske, akustične in protipožarne lastnosti, tradicionalno rumeno barvo izolacije pa je narava obarvala rjavo.

PREDNOSTI IZOLACIJE ECOSE*
(*Knauf Insulation ECOSE Technology) prospekt ECOSE™ Technology

1. PREDNOSTI ZA IZVAJALCE – prijetna za delo
armstrong Izolacija ECOSE je nedražeča, ne srbi in se manj praši ter je mehka na otip. Role so priročne za rokovanje ter v istem volumnu vsebujejo večjo »metražo« izdelka.

2. PREDNOSTI ZA UPORABNIKE – zdravju in bivanju prijetna
izolacija Zaradi naravnih sestavin in veziva na bio osnovi material ne vsebuje več fenol formaldehidnih veziv. Torej je - za razliko od tradicionalnih steklenih voln - v celoti naraven. Ecose izolacija je prejela certifikat Indoo Air quality, kar pomeni, da dokazano izboljšuje kakovost zraka v prostoru!

3. PREDNOSTI ZA VSE – toplotna in zvočno izolativna, protipožarna, trajnostna izolacija
profili Osnovni namen steklene volne ECOSE je seveda njena toplotna izolativnost. Izdelke v kvaliteti ECOSE dobite v razredih toplotne prevodnosti od 0,032 W/mK dalje.
plošče Mineralna volna ECOSE je negorljiva in so uvršča v razred A1. To jo razlikuje od umetnih materialov, ki imajo bistveno slabše požarne karakteristike, pa tudi od nekaterih alternativnih naravnih izolacij, ki so v pogledu ognjevarnosti bistveno slabše klasificirane.
suhi estrih Izolacijo ECOSE tvori vlaknasta struktura, ki izjemno dobro duši hrup in preprečuje njegovo širitev. To je še posebej pomembno pri vgradnji v notranjih prostorih.
gips plošče Izolacijo ECOSE tekom pakiranja do 7x komprimirajo, kar zmanjšuje njen transportni volumen in s tem tudi stroške. Tekom uporabe se izolacija povrne v nazivne dimenzije in taka ostane v času celotne življenjske dobe, saj je časovno in dimenzijsko obstojna.
estrihi Izolacija ECOSE vsebuje kar 80% recikliranih snovi, zato je njena okoljska in energijska bilnaca izrazito pozitivna. Gre za trajnosten gradbeni material.

Nameni uporabe:
ECOSE uporabljamo za izolacijo:
estrihi poševnih streh,
kamena volne predelnih sten,
gips plošče tal na zadnji nepohodni plošči,
armstrong za izvedbo suhomontažne izolacije pohodnih tal s podkonstrukcijo,
izolacija za prezračevane fasade …

Ali ste vedeli?
Podjetje Eurofins je družbi Knauf Insulation GmbH za mineralno volno izdelano s tehnologijo ECOSE® Technology podelilo prvi Zlati certifikat kakovosti zraka v notranjih okoljih - izjava za javnost letak.

Glass Mineral Wool products with ECOSE® Technology Indoor Air Comfort GOLD Certificate Glass Mineral Wool products with ECOSE® Technology Indoor Air Comfort GOLD Certificate


Termotop®
Izolacija podstrešja in menjava kritine sta nujna posega v procesu sanacije stavbe. Z izolacijo Termotop® se izognemo notranjim posegom in gradbena dela zadržimo na zunanji strani ovoja stavbe.
Tak poseg ima številne prednosti:
kamena volne Sanacija ostrešja z zunanje strani brez rušenja notranjih zaključnih slojev;
gradnja Možnost nadgradnje obstoječega izolacijskega sloja s ploščami Termotop®;
estrih Skupaj z izolacijo med špirovci (Knauf Insulation Unifit), Termotop® nudi optimalno toplotno izolacijo strehe;
armstrong Negorljiva izolacija izboljša požarno in zvočno varnost objekta;
kamena volne Termotop® na zunanji strani omogoča več uporabnega prostora v notranjosti;
kamena volne Termotop® strehi daje trdnost in stabilnost.


Knauf Insulation DF
Knauf insulation Pohodna talna plošča DF je trda, pogojno pohodna izolacijska plošča za izolacijo tal, kjer je z namenom boljše toplotne zaščite zahtevana večja debelina izolacijskega sloja. Na izolacijske plošče je možna neposredna izvedba cementnega estriha ali drugih pohodnih slojev.

Plošče lahko polagamo enoslojno ali dvoslojno z zamikom do največje skupne debeline 24 cm. Pri tem je potrebno upoštevati omejeno obremenitev izvedenih tlakov.

S ploščami DF lahko izvedemo tudi izolacijo tal na neogrevanih podstrešjih in preko njih direktno položimo različne vrste pohodnih plošč ali zaščitni betonski estrih. Pod izolacijo je obvezna parna zapora. Tako dobimo koristno podstrešje, primerno za manjše obremenitve občasnega servisiranja in odlaganja lažjih stvari.

V primeru izolacije tal proti terenu na osnovno AB ploščo položimo še hidroizolacijo. V tem primeru priporočamo tudi ustrezno debelejšo toplotno izolacijo, saj je poleg zvočne izolativnosti v tem primeru pomembna tudi toplotna izolativnost.Izolacija tal na neogrevanem podstrešju

Tehnični list KNAUF INSULATION DF tehnični list

Za preprečevanje širjenja zvoka preko tal v spodnje nadstropje je najuporabnejši material kamena volna tipa TP, TP-S in TP-ST. Položi se jo na nosilno ploščo, preko kamene volne pa vgradi klasični estrih, estrih s talnim gretjem ali vse vrste suhomontažnih estrihov (mavčne ali lesene plošče). Kako dobro nam že tanka plast kamene volne – 2 do 3cm –izolira zvok, nam pove podatek o L'n,w,eq,R(dB) v spodnji tabeli:Koristne povezave: Arso Ekosklad
plošče

Perlite
izolacija Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
profili
estrih Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
štukaturni profili

na vrh

Perlite
kamena volne
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri