armstrong
štukature
montažna gradnja
štukature
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
izolacija
estrihi
profiliO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaizolacija
plošče
estrih
Prodajni center za suho gradnjo
NDA – Zvočne izolacije in absorberji zvoka
montažna gradnja
suha gradnja
gips plošče
Izolacije katalog NDA štukaturni profili, www.ndaitalia.it
Proizvajalec NDA je specializiran za zvočno izolacijske in zvočno absorpcijske materiale. Večina njihovih izdelkov je uporabna v gradbenih konstrukcijah, del pa je primeren tudi za izolacijo strojev in instalacijskih sistemov.
suha gradnja
izolacija velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Najpogostejši problem stanovanjskih zgradb: hrup, ki se sliši iz sosednjega prostora. Ali tudi vam sosed skače po glavi?

Ena od rešitev je obloga stropa z izolacijskimi ploščami Akustik gips 2. Če bi želeli več informacij o taki rešitvi, nam pišite ali zahtevajte ponudbo!

Če pa ste sami »ta zgornji«, lahko še bolj učinkovito preprečite prenos hrupa v spodnje prostore. Uporabite primerno talno izolacijo iz kamene volne ali mikrogranulirane gume.

Najpogostejši problem poslovnih zgradb: stalen prekomeren hrup v prostoru, zaradi katerega se pojavljajo težave s slabim razumevanjem govora, slabo koncentracijo, nižjo učinkovitostjo pri delu, glavoboli, poškodbami glasilk, visokim krvnim pritiskom, stresom, bolniško odsotnostjo …

Poglejte, kako to vpliva na zaposlene.

Rešitev: akustična obdelava prostora. Za vsak prostor se najde rešitev. Primer opišite in pomagali vam bomo poiskati funkcionalno, gospodarno in estetsko rešitev.

In kaj ponuja proizvajalec:
izolacijski material Stenske in stropne absorpcijske plošče: Akustik Stop
Knauf Ostali izdelki
montažna gradnja

izolacijski material
gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
Knauf
štukaturni profili Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
Perlite

na vrh

plošče
plošče
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri