suhi estrih
armstrong
estrihi
montažna gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
Perlite
perlit
montažna gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažaestrihi
Perlite
armstrong
Prodajni center za suho gradnjo
Montaža
Knauf
plošče
plošče

Suhomontažne rešitve vseh svetovnih proizvajalcev

www.kalcer.si
montažna gradnja KAKO IZBRATI IZVAJALCA

Perlite
perlit
suhomontažne rešitve
Podjetje ali samostojni podjetnik
Zaposluje strokovnjake, ki so šolani za tovrstna dela.
Pogosto nudijo storitve različnih strok, ki so potrebne za izpeljavo cele investicije, tako gradbenih del kot različnih obrtniških del, zato se vam ne bo potrebno posebej dogovarjati z vodovodarjem, elektrikarjem, keramičarjem, pleskarjem, krovcem itd.

Na osnovi računa lahko uveljavljate garancijo v primeru napak.

Za stanovanjsko gradnjo je stopnja DDV praviloma nižja (9,5%), zato je končna cena lahko ugodnejša.

Obstaja možnost, da gre kaj narobe, vendar se to redko dogaja, reševanje problemov pa je enostavnejše.

Priporočamo: vedno se pozanimajte, kako so bile z izbranim podjetjem zadovoljne prejšnje stranke. Dobra podjetja se z veseljem pohvalijo z referencami.

suha gradnja
estrihi
profili
Delo na črno
Na delo na črno (brez računa) naletimo v zelo različnih primerih; včasih so to podjetja ali obrtniki, ki posamezno storitev izvedejo brez računa, včasih pa gre za samooklicane mojstre, ki vam računa tudi na zahtevo ne bi mogli napisati.
Vsaj teoretična verjetnost, da bo storitev opravljena dobro, je večja pri firmah, ki se s tako dejavnostjo sicer legalno ukvarjajo. Samooklicani mojstri, ki so včasih sicer redno zaposleni in podobna dela legalno opravljajo v dopoldanskem času, so včasih sposobni opraviti enostavnejša dela, vendar praviloma nimajo zadostnega znanja, da bi znali predlagati pravo rešitev ali izvedbo prilagoditi specifični situaciji na objektu, zato je verjetnost, da bo delo opravljeno kakovostno, bistveno manjša.

Material plačate z 22% DDV.

Jamstva za dobro izvedbo v primeru dela na črno ni.

Ne priporočamo: glede na informacije, ki jih dnevno dobivamo od strank, je tako delo najdražje: materiali se plačujejo po najvišji stopnji DDV, praviloma so ponujeni najslabši – najcenejši materiali, izvedba je vprašljiva, pogosto so potrebna popravila, ki nam osnovno vrednost opravljenih del bistveno povečajo – praviloma je končna cena višja kot bi bila pri legalnem poslu!

armstrong
profili
suhi estrih
Naredi sam
Nekatera dela lahko izvede vsak sam. Potrebno je znanje, ročna spretnost in čas. Če vse to imate, lahko poskusite.

Tako delo se običajno izplača le v primeru, če vas to veseli in da zato cene svojega dela ne vštejete v strošek. Za vse morebitne napake in pomanjkljivosti ste odgovorni sami.

Material plačate z 22% DDV.

Priporočamo: sami se lotite le enostavnih del. Prepogosto se podcenjuje znanje, spretnost in izkušnje strokovnjakov, posledica pa je slabo opravljeno delo. Tak »spomenik« nas spremlja dolgo časa, zato ne prav prijeten občutek, da smo ga polomili, zlepa ne mine.

estrih
Perlite Velja običajno pravilo - od treh možnosti: HITRO – DOBRO – POCENI, sta možni samo dve!

Vse podatke o podjetjih, ki so usposobljena za montažo posameznih programov, ki jih zastopamo in prodajamo dobite na zahtevo v tajništvu ali na elektronski pošti na naslovu:

GIZ SLOVENSKIH IZVAJALCEV SUHE GRADNJE

http://www.giz-suha-gradnja.sisuha gradnja
gips plošče
ZAHVALA

Zahvala za pomoč pri brezplačni adaptaciji pogorele mansarde.

V našem imenu in v imenu gospe Di Vidmar z družino se zahvaljujemo podjetju KNAUF INSULATION d.d. za donacijo toplotne izolacije, podjetju PLASTERMONT d.o.o. za brezplačno izdelavo podstrešne obloge in predelnih sten ter BOŠTJANU ZABUKOVCU s.p. za ponovno vgradnjo strešnega okna. Prav tako se zahvaljujemo podjetjem KAST d.o.o., MONTAŽA ŠKERJANEC d.o.o., JANMONT d.o.o. ter EVROMOJSTER d.o.o. za ponujeno brezplačno pomoč pri montaži.

suhi estrih profili montažna gradnja

plošče
estrih
gradnja
estrihi
armstrong
suhi estrih
gips plošče
profili
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri