gradnja
suha gradnja
gradnja
gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
montažna gradnja
gradnja
montažna gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažamontažna gradnja
gradnja
suha gradnja
Prodajni center za suho gradnjo
Sistem spuščenih stropov Armstrong
gradnja
gradnja
gradnja
Spuščeni stropi reference , virtualni e-katalog Armstrong virtualni e-katalog Armstrong, www.armstrong.si

Dostopajte sami do:

Izjave o lastnostih za Armstrong stropne plošče in konstrukcije za spuščene strope

Navodila za montažo, uporabo in vzdrževanje

30 letna garancija na stropni sistem Armstrong

Doživljenjska garancija za stropne plošče Armstrong

Popisni teksti za Armstrong strope

Zeleno javno naročanje daje prednost materialom z nizkim vplivom na okolje, materialom iz recikliranih surovin, ki jih je moč ponovno predelati. BRE program za vrednotenje v skladu s standardom ISO 14041 omogoča vrednotenje na okoljskem področju. Armstrong plošče dosegajo vrednost 0,16 ekotočk (Ecoppoints) in s tem najboljšo možno oceno – A. Z novimi tehnologijami te vrednosti še znižujejo (trenutna vrednost je 0,10 ekotočk).
Več o tem…


suha gradnja

suha gradnja velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
velika slika
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Spuščeni stropi Armstrong so namenjeni za pisarne, trgovske centre, šole, bolnišnice, salone, delavnice, skladišča, letališča, kinodvorane, gledališča, bazene, športne dvorane ter povsod tam, kjer je to potrebno.

Prednosti Armstrong stropov so sledeče:
suha gradnja enostavna in hitra montaža
gradnja dostop do instalacij nad stropom je hiter in enostaven
suha gradnja vgradnja svetilk je enostavna
suha gradnja plošče lahko večkrat montiramo in demontiramo
montažna gradnja dekorativne možnosti in kombinacije plošč so praktično neomejene
suha gradnja z ploščami lahko uravnavamo akustiko v prostorih
suha gradnja ustrezne plošče lahko vgradimo v vse vrste prostorov
suha gradnja cenovna konkurenčnost in hitra dobava

Stropi iz mineralnih plošč
Stropni sistemi iz mineralnih plošč predstavljajo ekonomična sistemsko rešitev. Največkrat gre za uravnavanje akustičnih parametrov v prostoru, za obogatitev prostorske estetike ali oboje hkrati. Plošče so izdelane v različnih modulih z ravnim (Board) ali vgreznjenim (Tegular/Microlook) ter dvema sistemoma s skritimi nosilci (Vector in SL2). Plošče so razdeljene v različne skupine: Basic, Coreline, Laminated, Specific in Design, med njimi pa so zagotovo najbolj poznane površine Ultima (OP in dB), Perla (OP), Sahara, Optima, Sierra, Neeva, Fine Fissured, Casa in druge.

Kovinski stropi Armstrong
Kovinski stropi Orcal obsegajo celotno paleto kovinskih stropnih plošč in panelov. Proizvodi so izdelani iz elektrogalvaniziranega jekla, površina pa je prašnato barvana s trajno poliestersko barvo, ki je nanešena elektrostatično. Na voljo so različni sistemi, dimenzije ter izbor akustičnih ter design perforacij. Najbolj uporabljani sistemi:

gradnja Orcal Clip In
montažna gradnja Orcal Hook On
montažna gradnja Orcal Microlook, Flush Tegular
suha gradnja Orcal Axal
montažna gradnja Orcal paneli
gradnja Orcal Fastrak

Kovinski stropi po meri – oglejte si našo Armstrong Gema ponudbo na: www.gema.biz

Akustična jadra (CANOPY - CLOUDS)
Armstrong prvi predstavlja najširši nabor samostojno obešenih stropnih elementov – jader, ki so namenjeni za doseganje posebnih estetskih in akustičnih lastnosti. Poleg ravnih in belih, lahko izbirate med konveksno ter konkavno ukrivljenimi, barvnimi, izdelanih iz mineralnih vlaken, polikarbonata ali kovine. Ravne so lahko okrogle, trapezoidne, kvadratne, heksagonalne, paralelogramske, itd. Program sestavljajo: OPTIMA CANOPY, ORCAL CANOPY, ULTIMA CANOPY, INFUSION in AXIOM CANOPY. Sistem jader omogoča hitro in enostavno montažo enega kosa, kot tudi že pripravljeno konfiguracijo večih kosov, s katerimi obogatimo prostor. Elementi so lahko vgrajeni direktno na površino s posebnimi obešali ali spuščeni preko sistemskih obešal v proctor.

Optima Canopy – veliki pravokotnik 5,25 Sabin/element
Optima Canopy - okrogla 2,00 Sabin/element
Ultima Canopy 2,84 Sabin/element pri 1kHz
Orcal Canopy 1,24 Sabin/element pri 1kHz

Primeri absorpcije v praksi

Katalog Axiom Canopy katalog Styleline
Katalog Optima Canopy katalog Styleline

Podkonstrukcija in pribor
Program podkonstrukcije obsega kompleten program nosilcev Prelude in pribora s paleto Design nosilcev (Bandraster, Interlude, Silhuette) in kaskadnih elementov Axiom za izgradnjo popolnega stropnega sistema.

i-ceilings sistem skritih zvočnikov
Integriran zvočni stropni sistem je najnovejši dosežek podjetja Armstrong Building Products. Z izkoriščanjem tehnologije NXT™ - ploščatih panelnih zvočnikov - je mogoče v prostorih vzpostaviti unikatni sistem dinamičnega ozvočenja, ki dopolnjuje lastnosti obstoječih, pasivno akustičnih stropov. Sistem i-ceilings odpravi težave neenakomerne ozvočenosti prostorov. Z vgradnjo stropnih plošč z vgrajenimi (nevidnimi) zvočniki, povečamo disperzijo zvoka in dosežemo želeno enakomernost ozvočenja po celem prostoru.Katalog stropnih sistemov (E-katalog)


Pregled proizvodov


Protipožarni stropni sistemi
Armstrong nudi širok program stropnih sistemov, ki odgovarjajo posebnim protipožarnim zahtevam in so bili testirani že po evropskih standardih EN. Za tehnično dokumentacijo in več informacij o ustreznih sistemih se v fazi projektiranja obrnite na tehnično prodajno službo podjetja.

Podjetje Armstrong predstavlja vodilno podjetje v svetovnem merilu za proizvodnjo in trženje akustičnih stropnih sistemov. Širok proizvodni program, sledenje arhitekturnim trendom, vrsta uspešno zaključenih referenčnih objektov, strokovna in ažurna tehnična podpora, razvejana proizvodnja ter distribucija po celem svetu, predstavlja sodobnemu gradbeništvu idealnega partnerja.
gradnja

gradnja
montažna gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
gradnja
montažna gradnja Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
suha gradnja

na vrh
montažna gradnja
montažna gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri