gradnja
gradnja
suha gradnja
gradnja
Domov E-pošta Zemljevid straniFacebook
montažna gradnja
montažna gradnja
gradnjaO podjetjuTrgovinaPonudbaKoristnoKontaktMontažamontažna gradnja
suha gradnja
suha gradnja
Prodajni center za suho gradnjo
Ecophon
gradnja
Ecophon
gradnja
Spuščeni stropi montažna gradnja reference, katalog Ecophon katalog Ecophon, www.ecophon.com
Uporaba Ecophon stropov:

Focus: za moderno oblikovanje stropa

Master: za dodatno zvočno absorbcijo

Combison: zvočno absorbcijski in izolativni stropi

Gedina: za standardne oblike spuščenih stropov

Access: za enostavno in pogosto demontažo

Advantage: za spremljevalne prostore

Sombra: za kinodvorane

Hygiene: za kuhinje, bolnišnice, prehrambeno itd.

Super G: za telovadnice

Wallpanel: za oblaganje sten
gradnja
gradnja gradnja
suha gradnja
gradnja
suha gradnja
Ecophon Solo S
montažna gradnja
Ecophon Solo S
gradnja
Ecophon Wall Panel System
montažna gradnja
Ecophon Wall Panel System
montažna gradnja
montažna gradnja
suha gradnja
suha gradnja
NOVO: nekatere izdelke iz našega prodajnega programa lahko kupite tudi v spletni trgovini. Ponudbo bomo še dopolnjevali. Vabljeni v trgovina-kalcer.si!

Prespimo pod drevesom
Ste med počitniškim poležavanjem pod drevesi tudi vi pomislili, kako lepo bi bilo, če bi vam nekaj te spodbudne ležernosti sledilo tudi v službo? Govorjenje drugih, smeh in kričanje otrok, ropot motorja – če napnemo ušesa, se vse to sliši. Ampak prekrije ga piš vetra, šumenje listja nad glavo, ptičje petje in voda. Ko bi tudi v službi vse neprijetno tako lahko odmislili!

Ste kdaj pomislili, kako dobro dene že »skoraj« tišina? Ustvarimo si jo v službi! In ustvarimo jo tudi sodelavcem! Uporabimo Ecophon Master Matrix!

Vzorci in ritem so navdihnili nov Ecophonov izdelek za velike prostore. Na nov način ustvarite odlično akustiko in privlačen dizajn. Ustvarite linearno gibanje ali variacije velikih, ponavljajočih se elementov, vzpostavite razmerje z instalacijami, cevmi in lučmi.

Master Matrix je resnična inovacija, srečanje vizualnih in funkcionalnih zahtev. Oblikovanje obsega različne oblike in velikosti plošč in po meri skrojeno konstrukcijo. Sprostite svojo ustvarjalnost in raziskujte nove poti do vaše oblikovalske vizije!

Ecophon Master Matrix suha gradnja Ecophon Master Matrix Leerfabriek

V večini primerov ˝dobra akustika˝ notranjega prostora pomeni dobro absorbcijo zvoka, ki zmanjša odboj zvoka v prostoru ter tako ustvarja tiho okolje. Z uvedbo materialov, ki vpijajo zvok, se število odbojev izrazito zmanjša. Ecophon proizvaja zvočno absorbcijske strope za vse vrste prostorov. Absorbcija še posebej pomembna v prostorih, kjer je jasnost in razločnost govora bistvena, npr. konferenčne in sejne dvorane, učilnice, telovadnice, bazeni...

Nekaj projektov za inspiracijo


Ecophon Solo S je nov stropni zvočni absorber ki ga lahko samostojno obesimo na poljubno mesto v prostoru. Absorber se montira s pomočjo jeklenic, katerim se dolžina enostavno nastavlja. Plošče Solo se lahko dobavi v dimenziji 1200x1200 mm ter 2400x1200 mm. Plošče so površinsko obdelane z akustično barvo Frost in poleg odlične sposobnosti absorbiranja zvoka dajo prostoru dinamičen videz.

Več o Ecophon Solo S

Ecophon Wall Panel System za dodatno zvočno absorpcijo. V prostorih, kjer s spuščenim akustičnim stropom ne dosežemo zadovoljive zvočne absorpcije lahko problem odmeva rešimo s stenskimi zvočnimi absorberji. V ra namen so pri Ecophonu izdelali stenske zvočne absorberje, ki so lahko obdelani v treh različnih materialih ter različnih barvah. Montaža se lahko izvede iz treh različnih montažnih profilov.

Več o Ecophon Wall Panel System

Na naslednji strani si lahko sami oblikujete stenske akustične obloge Ecophon Wall panel. Izberite barvo panelov, profilov ter smer polaganja in si oglejte kako takšna obloga zgleda v prostoru.

izbira barve na spletu

Uporaba spuščenega stropa Ecophon Master Solo je najenostavnejša in hitra rešitev, da monotonost klasičnih stropov spremenimo v dinamične oblike ter ob enem poskrbimo za maksimalno absorpcijo zvoka v prostoru.

Predstavitveni video Ecophon Master Solo montažna gradnja

Akustika v šolah suha gradnja
Akustika v čistih prostorih suha gradnja
Akustika v pisarnah gradnja
Akustika v zdravstvu montažna gradnja
Katalog Solo 2013 suha gradnja
Katalog Wall Panel 2013 suha gradnja

suha gradnja

montažna gradnja
gradnja Če želite več infomacij o programu, nam, prosimo, pošljite povpraševanje.
gradnja
suha gradnja Iskanje dokumentov o programu v "Bazi znanja".
montažna gradnja

na vrh

suha gradnja
suha gradnja
© Kalcer d.o.o.Piškotki
Infonova

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje (podrobnejše pojasnilo). Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki. Nastavitve ali izklop piškotkov

To spletno mesto uporablja piškotke za merjenje obiskov in boljše delovanje. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.

Kaj so piškotki?
Izsek razlage Informacijskega pooblaščenca v Republiki Sloveniji: »Piškotek je majhna datoteka, običajno vsebuje zaporedje črk in številk, ki se naloži na uporabnikov računalnik, ko ta obišče določeno spletno stran. Ob vsakem ponovnem obisku bo spletna stran pridobila podatek o naloženem piškotku in uporabnika prepoznala. Piškotki so pomembni za delovanje spletnih strani, za to, da je uporabnikova izkušnja boljša. Z njihovo pomočjo je mogoče analizirati promet na spletni strani, prav tako pa omogočajo napredne oglaševalske tehnike. ...« Nadaljevanje na sledeči povezavi: odprite datoteko PDF

Na tem spletnem mestu uporabljamo naslednje piškotke:

  • Piškotek za hranjenje tekočih podatkov, potrebnih za delovanje spletnega mesta (seja), ki je veljaven zgolj med trajanjem obiska tega spletnega mesta.
  • Piškotki, ki služijo izključno za kontrolo shranjevanja piškotkov.
  • Google Analytics - trajni piškotki za merjenje in statistiko obiskov.

Upravitelj tega spletnega mesta in zbranih podatkov:
Kalcer d.o.o., Ljubljanska cesta 51, 1236 Trzin, Slovenija, direktor: Metod Cerar, ID: SI32979126

S klikom na spodnjo tipko lahko onemogočite vse piškotke, razen enostavnih piškotov, ki služijo izključno za tehnično izvedbo vaše prepovedi.

Sledilni piškotki so sedaj onemogočeni. S klikom na spodnjo tipko lahko omogočite vse piškotke:

Prepoved vseh sledilnih piškotkov
Dovolim piškotke (za boljšo uporabniško izkušnjo itd.)

S to povezavo lahko pobrišete vse naše piškotke z vašega računalnika in zapustite to spletno stran.

Zapri